CoD 5 WaW dedicated ServeR

|     Prva stran     |     Dolpoteg     |     Galerija     |     Kontakt     |

 

če ste prebrali vodič za postavitev CoD 4 strežnika, vam mora biti vse jasno. če niste prebrali, ga preberite sedaj, da boste vedeli, za kaj gre ( CoD 4 vodič - klik ).

kopiramo inštaliran in patchan v verzijo 1.1 ( verzija 1.0 ne dela na ta način! ) CoD 5 tja, kamor bomo postavili strežnik. v mapo Main damo konfiguracijo strežnika, ki jo dobimo tukaj. bližnjica CoDWaWmp.exe na namizje, desnoklik, v polje target DODAMO presledek in ukaz;

+set dedicated 2 +set net_port 28960 +exec server.cfg +set sv_punkbuster 1 +map_rotate

shranimo in strežnik je praktično pripravljen. v mapo pb lahko dodamo konfiguracijo za pb (lahko tisto, ki je v vodiču za CoD 4 in jo dobite tukaj) in server zaženemo.

zraven konfiguracijske datoteke sem dodal bat file za zagon strežnika. lahko ga date v isto mapo, kjer imate CoDWaWmp.exe in server zaženete s klikom na to bat datoteko oz. si naredite bližnjico na namizje in server zaženete z bližnjico. če boste naredilo to, vam ni potrebno delati bližnjice za CoDWaWmp.exe in dodajati zgornjega ukaza. se vam bo pa zraven konzole serverja odprlo še dodatno dos okno. bat datoteka je nastavljena, da server zažene na portu 28960. ureja se tako, da se na njo desnoklikne in izbere edit.

 

 

Na vrh

www.oyoy.si - vse pravice pridr┼żane.